Avís legal

1. Identificació del Titular del Lloc Web

Nom: PINTEM 
Domicili Social: REVESTIMENTS PINTURES I PAVIMENTS S.L.
NIF/CIF: B62181284
Correu Electrònic: pintem@pintem.net
Telèfon: 938750045
Registre Mercantil: 

2. Propietat Intel·lectual i Ús de Continguts

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquest lloc web i el disseny gràfic són propietat de REVESTIMENTS PINTURES I PAVIMENTS S.L. i estan protegits per les lleis de propietat intel·lectual. Queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, excepte per a ús personal i privat.

3. Protecció de dades personals

REVESTIMENTS PINTURES I PAVIMENTS S.L. compleix les regulacions vigents en matèria de protecció de dades personals (RGPD) i garanteix la confidencialitat i seguretat de les dades proporcionades pels usuaris. Per a més informació, consulteu la nostra Política de Privadesa.

4. Enllaços externs

Aquest lloc web pot incloure enllaços a llocs externs. REVESTIMENTS PINTURES I PAVIMENTS S.L. no es fa responsable dels continguts d'aquests llocs i no garanteix la disponibilitat, qualitat, veracitat, exactitud ni legalitat de qualsevol material o informació que conté.

5. Responsabilitat

REVESTIMENTS PINTURES I PAVIMENTS S.L. no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin derivar-se de l'ús d'aquest lloc web, ni dels virus que puguin afectar sistemes informàtics, ni de la disponibilitat i continuïtat del lloc.

6. Llei Aplicable i Jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix per la legislació espanyola. Per a la resolució de qualsevol controvèrsia que pogués sorgir en relació amb el lloc web o l'activitat que s'hi desenvolupa, seran competents els jutjats i tribunals de Manresa, renunciant expressament l'usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre.

7. Modificacions

REVESTIMENTS PINTURES I PAVIMENTS S.L. es reserva el dret de fer canvis i modificacions al lloc web, a l'Avís Legal ia la Política de Privadesa sense previ avís. Es recomana revisar periòdicament aquests documents per mantenir-se informat.

8. Contacte

Si tens alguna pregunta o consulta sobre aquest Avís Legal, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de pintem@pintem.net o 938750045.

 

Colors que transformen,
Pintures que inspiren