A Pintem Manresa, ens enorgulleix ser el teu soci fiable tant si ets un apassionat particular que busca donar vida a casa teva, com si ets un professional amb exigències específiques en el món de la decoració. La nostra àmplia gamma de productes de primera qualitat està dissenyada per satisfer totes les necessitats creatives i transformar els teus espais en obres mestres visuals.

COLOR JOTUN 10430
COLOR JOTUN 12123
COLOR JOTUN 8183

Pintura Plàstica

Des de renovar les parets d'interior i exterior fins a crear ambients vibrants, la nostra selecció de pintures plàstiques i revestiments de façana, és una paleta de possibilitats. Colors rics, durabilitat excepcional i facilitat d'aplicació es combinen per oferir resultats impecables en cada projecte. A pintem trobaràs preus per totes les butxaques.

Paper Pintat

Dóna-li a les teves parets una nova dimensió amb els nostres impressionants papers pintats, fotomurals i vinils. Afegeix textura, estil i un toc modern a qualsevol habitació, creant un ambient únic que reflecteixi la teva personalitat i gustos distintius. Tots els papers a Pintem són rentables i d'alta qualitat, vine i descobreix més de 50 catàlegs de les diferents marques i descobreix el teu estil idoni.

Cornises i Motllures

Detalls elegants marquen la diferència. La nostra gamma de cornises, motllures i rosetons afegeix un toc de sofisticació als teus interiors, emmarcant els teus espais amb estil i elegància. Aplicació molt fàcil i gran varietat de models. Vine i disfruta de les ultimes tendències com la corniseria amb llums LED!!

Parquet

Si busques una bellesa atemporal i un toc de calidesa natural, el nostre parquet és una elecció perfecta. Oferim una varietat d´estils i acabats que complementaran qualsevol disseny interior i li donaran a la teva casa o pis un pas més acollidor. A botiga a més a més, podras gaudir d'una amplia gama de paquets naturals, sintètics i vinílics amb les seves ventatjes i en mostres reals. Et farem un pressupost + aplicació sense compromís.

Persianes i Cortines

No vols que el sol et molesti o simplement vols una mica més d'intimitat? A Pintem podras gaudir de mostres fisiques de persianes i cortines de diferents materials (fusta,plastic,metall, anti-mosques, practicables etc...) i acabats amb una fabricació a mida per a tots els projectes.

Gespa Artificial

Transforma les teves àrees exteriors a oasi de tranquil·litat amb la nostra gespa artificial d'alta qualitat. Gaudeix d´un manteniment mínim i una bellesa verda que perdura al llarg de les estacions. Disfruta de les nostres gespes artificials tupides i et farem un pressupost a mida sense compromís.

Plaques Decoratives

Disfruta de l'amplia gama de plaques decoratives per revestir parets d'una manera fàcil i sense intermediaris. A Pintem trobaràs diferents materials i models per donar un toc de glamur al teu espai. Descobreix  coleccions uniques amb una amplia varietat de preus.


A Pintem Manresa, ens sentim orgullosos de la nostra experiència en la decoració i la nostra capacitat per proporcionar-te solucions a mida. Treballem colze a colze amb tu per entendre els teus desafiaments i objectius, brindant-te recomanacions expertes i productes de qualitat que marquen la diferència en els teus projectes.

Explora el nostre catàleg en línia, descobreix les nostres ofertes i experimenta el nivell superior de servei que oferim. Som aquí per superar les teves expectatives i ser el teu soci de confiança al món de la pintura i acabats decoratius. Junts, construïm un futur pintat amb excel·lència i èxit.

JOTUN COLOR 5530
JOTUN COLOR 20186
JOTUN COLOR 20208
Colors que transformen,
Pintures que inspiren